Et godt grundlag for en samtale

Er du en af de mange kvinder og mænd, der tænker lidt vel meget på toiletter? Måske spekulerer du på, om du kan nå på toilettet i tide, om du tisser lidt for tit eller for lidt hver gang? I så fald synes vi, at du skal downloade UroLog-appen, der giver dig overblik over dine toiletvaner, og gør det lettere at tale med lægen/specialisten om problemet.


I dag har vi telefonen med os, hvor vi går og står. Hvorfor så ikke tage den med på toilettet i nogle dage fra nu af? Ved at registrere dine toiletvaner får du hurtigt et tydeligt billede af problemets omfang og karakter. Når du senere eventuelt søger hjælp, tager du bare telefonen med til lægen/specialisten. Så kan han eller hun lettere forstå, hvordan du har det og hurtigere vurdere, hvilken type hjælp du eventuelt skal have.

Bemærk, at UroLog ikke på nogen måde kan erstatte professionel rådgivning. Har du spørgsmål eller spekulationer omkring dit helbred, bør du altid kontakte lægen.

Sådan fungerer UroLog

Log
1

Log

Log dine drikkevaner, din vandladningstrang (følelsen af, at blæren er fuld og behøver at blive tømt), dine toiletbesøg, eventuelle inkontinensepisoder og din almentilstand.
Oversigt
2

Oversigt

Alle dine logs sammenfattes i konkrete tal og diagrammer. Her kan du også se sammenhængen mellem forskellige faktorer, som eksempelvis væskeindtag og antal toiletbesøg pr. døgn.
 Sammenfatning
3

Sammenfatning

Ønsker du at få dit resultat sammenfattet i et letoverskueligt dokument? Klik på mail-ikonet i appen, så sendes der en rapport til den oplyste mailadresse. Du kan med fordel skrive dokumentet ud og tage det med til lægen/specialisten.
Træning og information
4

Træning og information

UroLog indeholder også information om bækkenbundstræning og meget andet, som vi tror, kan være interessant og brugbart.